logo

Wie ben ik?

1

Ik ben Hester Fleming, geboren op een koude winterdag in 1984 in Zuidlaren. Na een hoop rondzwervingen ben ik eind 2013 beland in Heemskerk.

Na de geboorte van mijn dochtertje in 2015 realiseerde ik mij hoe snel de tijd voorbij vliegt. Het ene moment ligt ze nog zo klein in je armen, en het volgende moment loopt er een eigenwijze dreumes rond. Geweldig! Maar hoe mooi is het om nog eens terug in de tijd te kunnen gaan…Je kunt je soms misschien amper nog voorstellen hoe die eerste dagen waren. Zo klein en vertederend….

Ik kom u heel graag helpen een mooie herinnering voor later te maken. Hiervoor kom ik bij u aan huis. Geen gesleep met uw baby, u zit met de voeten omhoog eerste rang op uw eigen bank.

Mijn advies is om al tijdens de zwangerschap te reserveren zodat ik een plekje voor u vrij kan houden. Wanneer u zich last minute nog bedenkt een newbornshoot te willen mag u altijd contact opnemen of er nog een plekje vrij is.
Door de week heb ik de zorg voor onze dochter. Hierdoor ben ik voornamelijk alleen in de weekenden beschikbaar voor het maken van fotoshoots. Beperkte ruimte, wees er dus op tijd bij…

Wie weet tot binnenkort!

Hester Fleming

Hester 1500x1000